torsdag 23 oktober 2008

Pengar & Kärlek



När vi i vår vardag - tänker relationer så tänker man förtäckt att dessa relationer är baserade på pengar. Vi går till jobbet och sen åker vi hem - och så går vi till jobbet.ö. Ås åsker vi hem. Och så går v.. ja ni vet. Endel kallar det här för löne slaveri - vår mening med vårt liv är att vara en nytto produkt för skatt och stat. Men på något sätt - när vi kommer till en varm och go relation får jag en känsla av att detta system gör människor illa! Helt plötsligt kan man inte skilja på pengarna; och den mysiga och varma relationen utan helt plötsligt väljer man partner beroende på faktuemt att man hade en inkomst. Så jag som står här utanför i kylan och inte tjänar dom där stålarna - är mindre värd, skit i vilket. Så vida man inte mentalt bestämmer sig för att kriga till sammans mot det där systemet. Att man krigar jämlikt mot detta system som värderar och ibland även straffar människor i pengar. Även om känslan inte alls handlar om pengen utan om värme bortom denna jords idiotiska system; låt oss leka knäppa för ett tag. Vi får bättre kreativitet då. Låt tänka att det inte är nödvändigt att vinstmaximera hela tiden: Låt oss tänka att det finns vissa saker som går före. Jag vandrar längskyrkogården - där de som är där ligger utanför systemet. Och låt oss tänka att livet efterdetta om där fanns något - måste upplevas väldigt konstigt, och där de kanske tänker att vi själva, är trasiga själar! Så den här lilla texten är en liten revolt mot allt detta som har sönder människors mentala psyke med vinstiver & Vinstmaximering. Att Detta system gör människor ledsna, har sönder relationer, kan sätta folk i absolut paniksituation - skepp som brinner av andledningar att det vi ser framför oss är en pyramid, ett system som borde vara kriminellt för att det inte i första rummet sätter kärlek och respekt först och där vissa ibland väljer att verka utanför gränsen för mänsklig harmoni.

Det andra är att olika regeringar världen över - vi kan inkludera den svenska - menar att man vill instifta nya boende former som "Ägar lägenhet "Bostads rätt" rätt länge -

Vad jag vet är att alla dessa boendeformer resulterar i minst 4 miljoner som man måste betala för att vara berättigad ett boende.
En människa anses ändå enligt de mänskliga rättigheterna vara en kronjuvel ändå misshandlar man henne igenom att stöpa in henne i en herrans massa system som gör henne sjuk och endel fall så ledsen
att det inte går att reparera.
-Detta leder inte till ett kreativt tänk, och när Bostadspriserna sjunker i lågkonjuktur då flyr folk. Saken är att detta system som vi baserat allt på i en klimathotad realitet INTE går att aplicera! Eller använda i en sådan realitet. Helt och hållet för att Världen behöver en helt ny bas att stå på.

(Fortsättning följer)