tisdag 23 september 2008

Kauhajoki vaför just nu?

för mig är det här väldigt jobbigt - Kauhajoki _ varför just nu? Varför är det så på modet att skjuta ihjäl människor just nu?

Varför just nu ?!

För mig att förespråka det fria samhället, blir jag nog snart ganska ensam om. Krav på övervakning mer säkerhet på nätet och jag känner att det är det jobbiga med det hela.

Det känns som alla dessa angrepp mer eller mindre är ett angrepp på direkt dessa öppna strukturer, för sin egna orsak! Även om man hatar mänskligheten. Av just bara den orsaken att man vill den fria naturen av människan illa.

Om jag skall skriva ner den rörelse som finns inom mig - kan jag direkt skriva - att det är inte dennas människa som har gjort det - utan någon i tredje person. Tredje person kan vara stadsmakt eller organisation som lett denna människa vidare utan dennes vetskap.

Den extremt suspekta misstanken till brottsrubrisering är mindcontrol för intressen som inte vill ha det fria och öppna samhället. Att styra individers beteende in i en sådan här rörelse är säkert värt miljarder, och jag är påväg att med vissa starka misstanar att DET ÄR MÖJLIGT !!!!

- och alla försök att få folk och intressera sig för ämnet; skall ha visa sig direkt vara misslyckade för de förstår inte.

Att skriva en sådan här misstanke skulle direkt kunna skrivas som något konstigt påhitt och med remiss till psykläkare bara det. Men var så säker - begynnelsen i dessa ideer om att något inte står rätt till är denna känsla över vilka konsekvenser som folk föreslår i en ren tanke på att de ställer till ett helsikes problem; och givetvis har de en given färdig tänkt lösning.

Kära elever som tänker begå masker i Kauhajoki skola eller på annat ställe. Mänskligheten är kanske inte den bästa kameraten; men så länge -DU- inte själv kommer med goda förebilder , och så länge du drar in jobbiga grejor från den svarta sidan med mörkrets krafter kan jag inte ta ansvar för vad du tänker. Det är det som är problemet - om det du tänker är dina egna tankar eller andras?

Den andra saken är - TA BORT ALLA PEACERING SMYCKEN - skruva av death metal musiken och sök kärlek igenom nätverk. Det redan är försent när du läser det här. Men faktumet är att du förmodligen är en bricka i ett större spel som vare sig -DU- Eller dina kamerater har någon aning om. Det är terrorister som får dig att tänka som de vill. Och det är väldigt avancerat. En själ som är svag kan man ge vad som helst.

Så vems är dina tankar egentligen?!

2 kommentarer:

Laevateinn sa...

Nu har det hänt igen. Vad ska vi skylla på den här gången? Strukturell rasism? Diskriminering? Höga matpriser? Mobbing? För stränga pedagoger? De dåliga ursäkterna börjar rinna ut i sanden. Ännu en skolmassaker har inträffat och denna gång blir det svårare att svepa problemen under mattan. Dessa händelser utgör ett mönster och de pekar rakt mot kärnan i vårt samhällsfundament. När unga tonåringar bestämmer sig för att först kallblodigt döda sina kamrater och sedan begå självmord, måste vi reagera och förstå att någonting är fel - inte bara hos individerna själva, men i vår omedelbara sociala omgivning.

Det som Pekka-Eric Auvinen, som antagligen är denne Matti Saaris inspiration, tydligt såg, efter att ha läst Platon, Linkola och Nietzsche, var antagligen samma sak som Cho Seung Hui måste ha känt när han blev placerad i en amerikansk social skolmiljö: De flesta människor i dag är vilsna, inåtvända, egoistiska och saknar förmåga att se bortom sin egen existense. De lever tryggt och enkelt i ett gigantiskt hamsterhjul, och så länge ingen skakar hjulet, är alla nöjda...

En intressant analys av händelsen:
http://www.anus.com/tribes/snus/archive/2008-09-23/Vi_lär_oss_aldrig_Skottlossni

Linux_is_next sa...

http://culture.zapto.org/mndctrl