tisdag 17 juni 2008

Centern ni ramlar ner i backen i förtroende

När man beskriver de om och men i kring signalspaning precis som om det en överförning - så menar jag att det går inte att göra!! Trafiken är så komplex: att det inte går att läsa. Med en fingerknäpp kan saker ändra sig så illa att vi inte alls ser någonting. Sanningen om internet och det kommunikationsprotkoll är att de är så dynamiskt (militären utvecklade det hela)
att det inte handlar bara omtrådar; det handlar om paket och datagram; strömmar av information vars innehåll sinrikt tar omvägar - inte nödvändigtvis i sin helhet utan igenom flera olika stråk. Ett par paket kan ta sig igenom satelitvägen och även andra vägar på sammagång. Är det den nivån vi vill spana på?


Att lagra denna trafik är också svårt. Jag förstår Att vissa I Sverige är mycket nervösa och vill ta till saker som tillhör Kinesiska internet filosofier - men i det fallet rekomenderar jag er att om ni är så oroliga dra ur sladden direkt Problemet är då att där finns folk där ute som mycket väl vet att - ju större datakapacitet ju bättre moduleringssystem går att frambringa, Detta är att jämföra med en ettåring som ni ger färgkritor till - och när detta papper sett ifrån ett granualt - hur denna information - varje punkt kanske har eller inte har med sanningen att göra.

I ett ord - det är kört !! Och det är inte som på 60 talet!!!!!!!!!!!!!!! Utan paketificierat - Och där varje paket är subotimerat för att ta bästa vägen. Återigen den bild av denna whiteboard visar att de som verkligen vill det här - vill inget annat än "demokrati" - sanningen är att vi är i en återvändsgränd om så här sker. Vi kan specialutbilda ett helt specialkommando med knäsittare som kommer på besök varje vecka och tittar till våra datorer och ser till att vi håller oss inom lagens råmärken: men det är inte det samhället vi vill ha. Vi kan också skapa operationer där
en organisation gör en sak och sedan skyller på djupt troende människor. Men det är inte heller ett samhälle som vi vill ha. Sanningen om hur vi kommer förbi en sådan här knipa är att prata om det brödraskap och den kärlek som varje individ bör ha för frihetsbegreppet och närmare studera vad som gör att dessa såkallade påhitt; blir till såkallade realiteter. För vem fan satte en massa sprängladdningar i WTC egentligen och vem egentligen var det som låg bakom det hela? Vem var det egentligen som tjänade på operationen?! Det finns filmer och det finns dokument där ute som visar en helt annan realitet. ÄR det inte dags att ni signalspanar på det som är öppet på nätet och kanske inser att de som drar i strängarna på riktigt - att de är de som tjänar på affären för att de börjar upptäcka att de inte längre är herre på täppan.. utan där varje medborgare är like med regeringar och andra som har ett sådant politiskt intresse att de kan och vill påverka i en demokratisk anda!


Vidare för att få igenom den där förbannade lagen måste ni se till att det blir olycka och helvete på bästa sänningstid. MEN då också av samma anledning som ovanståenende så blir det åter en U189 med ingen funnen. Det är kört!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inga kommentarer: