fredag 20 juni 2008

fra lagen och regeringen

Fra lagen och dess framtagning är ett tydligt exempel på hur folkviljan inte är av huvudintresse. Man tror sig lösa ett problem. Och problemet är att ingen av de som sitter i kammaren verkar ha de datakunskaper som bör innehas för att förstå vad de egentligen röster fram. Så istället har man låtit ett antal experter fått säga sin mening. De flesta i den här kammaren är oftast vad jag förstår livsnjutare och har aldrig någonsin? hållt i ett eget moderkort och på eget bevåg lärt sig och sitta framför en dator....För att det var kul alltså får vi ett beslut som är helt verklighetsfrånvarande och där företag tvingats flytta servrar för att denna lag fått plats. Vi kan ta andra lagar som är helt fientliga mot befolkningen
och teknikutvecklingen. Det är jävligt synd att så många goda människor skall betraktas som offer. Eller? är det så att vi tror att där finns vilande celler av terroristkaraktär som gjort oss nödgade att spara allt och allting. Denna avlyssningslag är ett gott exempel på vad som SKALL avskaffas vid nästa val om inte nu de får för sig att stifta den som en grundlag.

Jag har en fråga - den har ställts. Hur skall Sverige kunna föra påtryckningar mot Kina i ämnet mänskliga rättigheter? Efter en sån här manöver? Vi är ju lika kassa!!!

Inga kommentarer: