lördag 12 juli 2008

Dessa mord : och detta krogvåld

Att skriva om detta ämne i den här vinkeln kan få endel kanske att känna ämnet makabert men jag tänker skriva det här som "tänk om"


Allt började med Palme Mordet. En galning på stan får för sig att ha ner Statsminister Olof Palme, och sen är det som proppen går ur, och ett flertal konstigheter fortlöper. Anna Lind Mordet; ur ingenstans kommer en galning och har ner henne och där efter utökas det hela till en våldsspiral där specifikt som man säger sjuka människor utför handlingar de inte förstår?

I den här aspekten kan man gärna rysa till och tänka att ens skriva i denna vinkel - vad jag försöker tänka är att tänk om det finns någon där ute som på något sätt vet
sätt att göra saker med svaga människors nervsystem, en slags fält programmering
på långa våglängder. Att det skulle kunna vid tanken finnas underättelsefolk som just har en aning av denna tekniska utveckling?

Vad skulle du göra om du fann en teknik så genial att du just bara behöver en välanpassad "galning" för att utföra väl givet uppdrag?

Jag vill så här skicka ut tanken; på att vår matrialistiska omgivning inte kanske förstår den andliga bit av psyket där kanske 1) icke matrialistiska väsen kanske existerar. 2) att teknologi för att inplementera ideer av olika slag kan existera
på forskningstadiet.

Det räcker med att känna till att där ute i världen finns mycket hemliga forskningsprojekt som inte ens är kända för regeringarna runt om i världen och att man på olika sätt kanske kan betrakta detta som ett slags makt instrument; ett slags krigföring med subtila förtecken och naturligt "galna" människor som är mer känsliga för ingivelser.

http://www.youtube.com/results?search_query=mind+control&search_type=&aq=f

Inga kommentarer: